905
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-905,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Type Herenhuis

Deze woning is geschikt voor zelfbouwkavels. Wij bieden deze woning aan in samenwerking met een betrouwbare aannemer voor een vaste lage prijs. Dit doen wij, zodat u vooraf weet wat de (bouw)kosten van uw woning zijn en u later niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Dit type kan als hoek- of tussenwoning worden gerealiseerd op alle kavels met een breedte van 5,4 / 6,0 / 6,6m en een diepte van 9,0 / 10,0m. Ook is het mogelijk de woning met 3 of 4 bouwlagen te realiseren. Uiteraard passen wij de woning zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde aan op uw woonwensen, zodat óók u een unieke zelfbouw woning kunt realiseren.

“Jouw droomhuis op maat voor een vaste lage prijs”

 

Spreekt het ontwerp van deze woning u aan en wilt u samen met ons uw droomhuis realiseren? Of wilt u meer informatie over de kosten of zelfbouw?

 

Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze architecten via 070-346 27 90.